Prepare all ingredients and work surface. Wash the vegetables and remove the top leaves from the cabbage. Peel the onions, carrots and garlic.
Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность. Помойте овощи и очистите капусту от верхних листьев. Очистите лук, морковь и чеснок.
Remove the stem and seeds from the pepper. Cut the pepper into large squares.
Удалите у перца плодоножку и семена. Нарежьте перец крупными квадратами.
Cut the cucumber into half rings.
Нарежьте огурец полукольцами.
Cut the carrots into thin strips.
Нарежьте морковь тонкой соломкой.
Chop the cabbage and place it in a deep salad bowl.
Нашинкуйте капусту и переложите ее в глубокую салатницу.
Cut the onion into half rings and finely chop the garlic.
Нарежьте лук полукольцами и мелко нарубите чеснок.
Add pepper, cucumber, carrots, onions, and garlic to the salad bowl. Mix the ingredients, salt and pepper them to taste. Dress the salad with a little oil and sprinkle with smoked paprika. Mix all ingredients well again.
В салатницу добавьте перец, огурец, морковь, лук, чеснок. Перемешайте ингредиенты, посолите и поперчите их по вкусу. Заправьте салат небольшим количеством масла и посыпьте копченой паприкой. Еще раз хорошо перемешайте все ингредиенты.
Place the salad on serving plates and garnish with a sprig of fresh herbs. Bon appetit!
Выложите салат на порционные тарелки и украсьте его веточкой свежей зелени. Приятного аппетита!
Serve the salad by sprinkling sesame or pumpkin seeds, ground nuts and fresh herbs on top.
Подайте салат, посыпав его сверху семенами кунжута или тыквы, молотыми орехами и свежей зеленью.