Prepare the necessary products and work surface. Prepare the champignons: rinse them under running water, cut off the top layer of the cap, recut the stem, remove dark spots from the mushrooms.
Подготовьте необходимые продукты и рабочую поверхность. Подготовьте шампиньоны: промойте их под проточной водой, срежьте верхний слой шляпки, обновите срез ножки, удалите темные пятна с грибов.
Cut the champignons into medium-sized pieces and fry in a frying pan, stirring, in a small amount of vegetable oil for 5 minutes. Add pepper and spices to taste.
Шампиньоны нарежьте кусочками среднего размера и обжарьте на сковороде, помешивая, в небольшом количестве растительного масла 5 минут. Добавьте перец и пряности по вкусу.
Break the eggs into the minced meat, add salt and ground black pepper to taste. Also add some breadcrumbs so that the meat dough sticks well and does not spread, and Dijon mustard. Mix the minced meat thoroughly until it has a homogeneous consistency.
Разбейте в фарш яйца, добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Также добавьте немного панировочных сухарей, чтобы мясное тесто хорошо схватывалось и не растекалось, и дижонскую горчицу. Хорошенько перемешайте фарш до однородной консистенции.
Form a flatbread from the resulting meat dough and add the mushroom filling inside. Roll the workpiece into a pie shape. Roll each one in breadcrumbs. Place the zrazy on a baking sheet lined with foil with a small amount of vegetable oil. Place the baking sheet in the oven preheated to 180℃ for 40 minutes.
Сформируйте лепешку из получившегося мясного теста и добавьте внутрь начинку из грибов. Сверните заготовку, придав ей форму пирожка. Обваляйте каждую в панировочных сухарях. Выложите зразы на противень, застеленный фольгой с небольшим количеством растительного масла. Отправьте противень в духовку, разогретую до 180℃ на 40 минут.
Remove the finished zrazy from the oven and place on serving plates. Decorate the zrazy with a small amount of greenery. Bon appetit!
Готовые зразы достаньте из духовки и разложите по порционным тарелкам. Украсьте зразы небольшим количеством зелени. Приятного аппетита!