Prepare all ingredients and work surface. Rinse and dry the prunes. Prepare the champignons: rinse them under running water, cut off the top layer of the cap, recut the stem, remove dark spots from the mushrooms. If the chicken is frozen, defrost it before cooking. This will cook the meat faster. Rinse the fillets under cold running water. If you want to use chicken broth to prepare another dish, place the meat in cold water to release the flavor and aroma. Fill the fillet with water until the water completely covers the meat. Cook the chicken over moderate heat without a lid and skim off any foam if necessary. After the water boils, cook the chicken for another 15 minutes and then leave the chicken to cool.
Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность. Промойте и просушите чернослив. Подготовьте шампиньоны: промойте их под проточной водой, срежьте верхний слой шляпки, обновите срез ножки, удалите темные пятна с грибов. Если курица заморожена, перед варкой разморозьте ее. Так мясо сварится быстрее. Промойте филе холодной водой проточной водой. Если вы хотите использовать куриный бульон для приготовления другого блюда, закладывайте мясо в холодную воду, чтобы оно отдало ей вкус и аромат. Залейте филе водой так, чтобы вода полностью покрывала мясо. Варите курицу на умеренном огне без крышки и при необходимости снимайте образовавшуюся пену. После закипания воды варите куриное филе еще 15 минут, а затем оставьте курицу остужаться.
Cut the boiled fillet into cubes, cut the pitted prunes into medium-sized pieces. Chop fresh herbs (dill, parsley, cilantro) of your choice.
Нарежьте отварное филе кубиками, кусочками среднего размера порежьте чернослив без косточек. Измельчите свежую зелень (укроп, петрушка, кинза) на ваш выбор.
Cut the champignons into medium-sized pieces, add onions cut into half rings. Fry the ingredients, stirring, for 5–7 minutes over moderate heat in a small amount of vegetable oil. Add some pepper and spices if desired.
Нарежьте шампиньоны кусочками среднего размера, добавьте к ним репчатый лук, нарезанный полукольцами. Обжарьте ингредиенты, помешивая, 5–7 минут на умеренном огне в небольшом количестве растительного масла. По желанию добавьте немного перца и пряностей.
Grate the cheese on a coarse grater.
На крупной терке натрите сыр.
Place the ingredients in a deep bowl. Season the salad with mayonnaise, add salt and ground black pepper to taste and mix all ingredients.
Переложите ингредиенты в глубокую миску. Заправьте салат майонезом, добавьте соль и черный молотый перец по вкусу и перемешайте все ингредиенты.
Transfer the salad to a serving plate, forming it into a small mound. Top with grated cheese, walnuts and fresh herbs. Bon appetit!
Переложите салат в порционную тарелку, формируя из него небольшую горку. Сверху добавьте тертый сыр, грецкий орех и свежую зелень. Приятного аппетита!