Prepare all ingredients and work surface. Wash the vegetables and mash the tuna with a fork. Pour cold water over the eggs and place over medium heat. When the water boils, cook the eggs for another 7-10 minutes.
Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность. Помойте овощи и разомните вилкой тунец. Залейте яйца холодной водой и поставьте на средний огонь. Когда вода закипит, варите яйца еще 7–10 минут.
Cut the olives into slices. Rinse the beans in cold water and let them drain.
Нарежьте маслины кружочками. Промойте фасоль в холодной воде и дайте ей стечь.
Cut the cucumbers and tomatoes into strips.
Нарежьте огурцы и помидоры соломкой.
Peel the eggs and cut them.
Очистите яйца и нарежьте их.
Combine all ingredients in a deep bowl. Do not leave too much liquid in the tuna to prevent the salad from spreading. Add salt and ground black pepper to taste.
Соедините все ингредиенты в глубокой миске. Не оставляйте в тунце много жидкости, чтобы салат не растекался. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу.
Season the salad with olive oil and mix it thoroughly.
Заправьте салат оливковым маслом и тщательно перемешайте его.
Place the salad on serving plates and garnish with basil sprigs. Bon appetit!
Разложите салат по порционным тарелкам и украсьте его веточками базилика. Приятного аппетита!
Before serving, add a couple of drops of balsamic vinegar or pomegranate sauce to the salad.
Перед подачей добавьте в салат пару капель бальзамического уксуса или гранатового соуса.