Prepare all ingredients and work surface. Wash the vegetables. Rinse the piece of beef selected for cooking thoroughly. Boil water in a saucepan and place the meat in it. Wait until the water boils again and skim off any foam that has formed. Cook the meat for 2 hours. 15 minutes before cooking, add salt and your favorite spices. This will add a piquant taste to the finished dish.
Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность. Помойте овощи. Кусок говядины, выбранный для варки, тщательно промойте. Вскипятите воду в кастрюле и опустите в нее мясо. Подождите, пока вода снова закипит, и снимите образовавшуюся пену. Варите мясо 2 часа. За 15 минут до готовности добавьте соль и любимые специи. Это придаст пикантный вкус готовому блюду.
Peel the carrots and onions. Remove the stem and seeds from the bell pepper. Grate the carrots on a coarse grater, cut the onion into half rings, and the bell pepper into strips.
Почистите морковь и лук. У болгарского перца удалите плодоножку и семена. Морковь натрите на крупной терке, лук нарежьте полукольцами, а болгарский перец – соломкой.
Chop the greens.
Измельчите зелень.
Cut the chilled beef into slices.
Охлажденную говядину нарежьте пластинами.
Place onions, carrots, salt and spices in a deep salad bowl. Mix the ingredients thoroughly.
В глубокую салатницу выложите лук, морковь, соль и специи. Тщательно перемешайте ингредиенты.
Add beef, bell pepper and mayonnaise to the salad bowl. Mix all ingredients thoroughly again.
Добавьте в салатницу говядину, болгарский перец и майонез. Еще раз тщательно перемешайте все ингредиенты.
Transfer the salad to a serving plate and place the beef on top. If desired, you can mix the beef with the remaining ingredients or serve as a serving. Bon appetit!
Переложите салат на порционную тарелку, а говядину выложите сверху. По желанию можете перемешать говядину с остальными ингредиентами или подать в виде сервировки. Приятного аппетита!