Prepare all ingredients and work surface.
Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность.
Finely chop the cucumbers, peel a few cloves of garlic. Transfer the ingredients into a blender bowl, add processed cheese and curd cheese to them. Blend the ingredients to form a paste.
Мелко нарежьте огурцы, очистите несколько зубчиков чеснока. Переложите ингредиенты в чашу блендера, добавьте к ним плавленый сырок и творожный сыр. Взбейте ингредиенты до состояния пасты.
Brush each loaf of bread with the resulting paste and place the sprats on the paste.
Смажьте получившейся пастой каждый хлебец и выложите на пасту шпроты.
Serve the bread on a large flat plate, garnished with fresh parsley.
Подайте хлебцы на большой плоской тарелке, украсив их свежей петрушкой.
Replace the bread with tartlets, fill the tartlets with cucumber-curd paste, place the fish on top and add an olive to each tartlet.
Замените хлебцы на тарталетки, заполните тарталетки огуречно-творожной пастой, выложите сверху рыбку и добавьте в каждую тарталетку оливку.