Prepare all ingredients and work surface. Wash the avocado and lemon.
Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность. Помойте авокадо и лимон.
Peel the avocado. Cut it into pieces and place in a blender bowl.
Очистите авокадо. Нарежьте его на кусочки и отправьте в чашу блендера.
Finely chop the garlic. Send him to the avocado.
Мелко нарежьте чеснок. Отправьте его к авокадо.
Cut the lemon in half, add the juice of half the lemon and mustard to the avocado. Also add some olive oil, salt and ground black pepper to the bowl. Beat the mixture until smooth. If the sauce is too thick, add more olive oil.
Разрежьте лимон пополам, добавьте сок половины лимона и горчицу к авокадо. Также добавьте в чашу немного оливкового масла, соли и черного молотого перца. Взбейте смесь до однородности. Если соус получается слишком густой, добавьте еще оливкового масла.
Transfer the garlic-lemon avocado sauce to a gravy boat. Bon appetit!
Переложите чесночно-лимонный соус из авокадо в соусницу. Приятного аппетита!
Serve the sauce with vegetables or hot dishes. Since the sauce is similar to guacamole, serve it with nachos.
Подайте соус к овощам или горячему. Так как соус похож на гуакамоле, подайте его с начос.