Prepare all ingredients and work surface. Wash the vegetables and remove the top leaves from the cabbage.
Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность. Помойте овощи и очистите капусту от верхних листьев.
Chop the cabbage and place it in a deep salad bowl.
Нашинкуйте капусту и переложите ее в глубокую салатницу.
Cut the cucumber into rings.
Нарежьте огурец кольцами.
Peel the avocado. Using a wide knife, cut the avocado lengthwise to the pit, grasp the berry with both hands and twist the two halves in opposite directions to separate one half from the pit. Using a tablespoon, scoop out the pulp from the skin. For ripe fruit this will not be difficult. Cut the avocado into half rings.
Очистите авокадо. Широким ножом разрежьте авокадо по длине до косточки, возьмитесь двумя руками за ягоду и прокрутите две половины в противоположные стороны, чтобы отделить одну половину от косточки. С помощью столовой ложки отделите мякоть от кожицы. У спелого фрукта это не составит труда. Нарежьте авокадо полукольцами.
Mix all the ingredients in a deep salad bowl, season the salad with sunflower oil and sprinkle with sesame seeds. Add salt and pepper to the salad to taste and mix all the ingredients thoroughly again. Bon appetit!
Смешайте все ингредиенты в глубокой салатнице, заправьте салат подсолнечным маслом и посыпьте семенами кунжута. Добавьте в салат соль и перец по вкусу и еще раз тщательно перемешайте все ингредиенты. Приятного аппетита!
Add some color to your salad. Substitute red cabbage for white cabbage and add red or yellow bell pepper.
Добавьте красок в салат. Замените белокочанную капусту на краснокочанную и добавьте красный или желтый болгарский перец.