Prepare all ingredients and work surface. Wash the vegetables.
Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность. Помойте овощи.
Melt the butter in a well-heated frying pan and fry the chicken hearts over medium heat, stirring, until golden brown.
Растопите сливочное масло на хорошо разогретой сковороде и обжарьте куриные сердечки на среднем огне, помешивая, до золотистой корочки.
Add sour cream and mustard to the pan.
Добавьте в сковороду сметану и горчицу.
Add finely chopped garlic, salt, ground black pepper and any herbs to taste to the hearts.
Добавьте к сердечкам мелко нарезанный чеснок, соль, черный молотый перец и любую зелень по вкусу.
Mix the ingredients thoroughly and simmer the hearts under a closed lid over low heat for 20 minutes. Don't forget to stir the dish.
Тщательно перемешайте ингредиенты и тушите сердечки под закрытой крышкой на медленном огне 20 минут. Не забывайте помешивать блюдо.
Serve the hearts, garnishing them with fresh herbs.
Подавайте сердечки, украсив их свежей зеленью.
After frying, transfer the hearts into a pot, pour sour cream and mustard sauce over them, add overcooked onions and carrots to the pot and simmer the dish in the oven for 10 minutes. The taste of hearts will sparkle with new colors!
После жарки переложите сердечки в горшочек, залейте их сметанно-горчичным соусом, добавьте в горшочек пережарку из лука и моркови и тушите блюдо в духовке 10 минут. Вкус сердечек заиграет новыми красками!