Wash the vegetables and prepare the remaining ingredients.
Помойте овощи и подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the cucumbers into semicircular pieces.
Нарежьте огурцы полукруглыми кусочками.
Cut the tomatoes into cubes.
Помидоры нарежьте кубиком.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Chop the greens.
Измельчите зелень.
Chop the cabbage, cut the onion into half rings, grate the carrots on a coarse grater. Place all the chopped ingredients in a deep bowl and then add the spices to the bowl.
Нашинкуйте капусту, лук нарежьте полукольцами, морковь натрите на крупной терке. Переложите все нарезанные ингредиенты в глубокую миску, а затем добавьте в миску специи.
Mix the vegetables and spices, place the ingredients in a saucepan and add vinegar and vegetable oil. Place the pan on low heat and simmer the salad for 40–50 minutes.
Перемешайте овощи и специи, выложите ингредиенты в кастрюлю и добавьте в нее уксус и растительное масло. Поставьте кастрюлю на медленный огонь и тушите салат в течение 40–50 минут.
Place the salad in a sterilized container. Turn the closed jar over and cover with a towel. Let the salad cool at room temperature. After cooling, the workpiece can be stored in the refrigerator or pantry.
Разложите салат в простерилизованную тару. Закрытую банку переверните и накройте полотенцем. Дайте салату остыть при комнатной температуре. После остывания заготовку можно хранить в холодильнике или кладовке.
Add finely chopped fresh herbs to the salad before serving.
Добавьте в салат перед подачей мелко порезанную свежую зелень.