Place all ingredients on the table for convenience. Rinse the vegetables well, peel the carrots and onions.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства. Хорошо промойте овощи, почистите морковь и лук.
Cut the carrots into slices.
Морковь нарежьте кружочками.
Cut the onion into half rings.
Лук нарежьте полукольцами.
Remove the stem and seeds from the pepper. Cut the pepper into strips.
Удалите у перца плодоножку и семена. Нарежьте перец соломкой.
Cut the tomatoes into slices.
Помидоры нарежьте дольками.
Cut the eggplants into slices.
Баклажаны нарежьте кружочками.
Layer the vegetables in the pan, sprinkling each layer with the seasoning mixture.
Выложите овощи в кастрюлю слоями, посыпая каждый слой смесью приправ.
Add vinegar and vegetable oil to the pan. Bring the vegetables to a boil, then reduce the heat and simmer the salad for about 40 minutes.
Добавьте в кастрюлю уксус и растительное масло. Доведите овощи до кипения, а затем убавьте огонь и тушите салат около 40 минут.
Place the salad in a sterilized container. Turn the closed jar over and cover with a towel. Let the salad cool at room temperature. After cooling, the workpiece can be stored in the refrigerator or pantry.
Разложите салат в простерилизованную тару. Закрытую банку переверните и накройте полотенцем. Дайте салату остыть при комнатной температуре. После остывания заготовку можно хранить в холодильнике или кладовке.
Add meat or mushrooms to the salad, and then you get a complete second course. And if you add a little water to the preparation and bring the mixture to a boil, you will get a hearty vegetable soup.
Добавьте к салату мясо или грибы, и тогда получится полноценное второе блюдо. А если в заготовку добавить немного воды и довести массу до кипения, то получится сытный овощной суп.