Prepare all ingredients and work surface. Wash the pepper.
Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность. Помойте перец.
Remove the stem and seeds from the bell pepper. Cut the pepper into thin strips.
Удалите плодоножку и семена у болгарского перца. Нарежьте перец тонкой соломкой.
Grind the chili pepper.
Измельчите перец чили.
Grate the garlic on a fine grater.
Чеснок натрите на мелкой терке.
Add water (350 ml), oil, vinegar, bay leaf and peppercorns to the pan.
В кастрюлю добавьте воду (350 мл), масло, уксус, лавровый лист и перец горошком.
When the water boils, add the chopped bell pepper to the pan and cook it for 30 minutes over low heat.
Когда вода закипит, переложите в кастрюлю нарезанный болгарский перец и варите его в течение 30 минут на слабом огне.
Place the peppers in a jar and pour in the marinade.
Переложите перцы в банку и залейте маринадом.
Top with chilli and garlic. Close the jar with a lid and let the vegetables brew.
Сверху положите перец чили и чеснок. Закройте банку крышкой и дайте овощам настояться.
An appetizer of pickled peppers will be an excellent addition to meat dishes. The dish goes especially well with pork or beef.
Закуска из маринованного перца станет отличным дополнением к мясным блюдам. Особенно хорошо блюдо сочетается со свининой или говядиной.