Rinse the chicken fillet and pat dry with a paper towel. Prepare the ingredients for the sauce. Preheat the oven to 200°C.
Куриное филе промойте и промокните бумажным полотенцем. Подготовьте ингредиенты для соуса. Разогрейте духовку до 200 °С.
Cut the chicken fillet into large pieces. Place chicken in a bowl. Add soy sauce, cane sugar, vegetable oil, salt and ground black pepper to the fillet. Stir. Cover the bowl with cling film and refrigerate for 30 minutes.
Куриное филе нарежьте на крупные кусочки. Положите курицу в миску. Добавьте к филе соевый соус, тростниковый сахар, растительное масло, соль и черный молотый перец. Перемешайте. Накройте миску пищевой пленкой и уберите в холодильник на 30 минут.
Prepare a baking dish. Place the marinated fillet in the pan without adding additional oil and bake in the oven for 20 minutes.
Подготовьте форму для запекания. Выложите замаринованное филе в форму без добавления дополнительной порции масла и отправьте запекаться в духовку на 20 минут.
Remove chicken from oven. Place on serving plates.
Достаньте курицу из духовки. Выложите на порционные тарелки.
Serve the dish with homemade tomato sauce based on tomato pulp, garlic, salt and pepper. Don't forget to sprinkle the bird with finely chopped parsley.
Подайте к блюду домашний томатный соус на основе мякоти помидоров, чеснока, соли и перца. Не забудьте посыпать птицу мелко нарубленной петрушкой.