Prepare all ingredients and work surface. Wash the pepper. Choose fully ripe peppers, so your snack will have a pleasant sweet taste. Very young peppers can taste bitter.
Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность. Помойте перец. Выбирайте полностью созревший перец, так ваша закуска будет иметь приятный сладковатый вкус. Совсем молоденькие перчики могут горчить.
Pierce each pepper in several places with a fork.
Каждый перец в нескольких местах проколите вилкой.
Place the peppers in a saucepan and cover them with cold water. Bring the water to a boil and remove the pan from the heat.
Переложите перцы в кастрюлю и залейте их холодной водой. Доведите воду до кипения и снимите кастрюлю с огня.
Remove the peppers from the water. Add vinegar, oil, salt and sugar and tomato juice to the water in which the pepper was boiled. Bring the marinade to a boil, stirring it constantly.
Достаньте перцы из воды. В воду, в которой варился перец, добавьте уксус, масло, соль с сахаром и томатный сок. Доведите маринад до кипения, постоянно помешивая его.
Add the peppers to the marinade and cook them over low heat for 5-7 minutes.
Добавьте в маринад перцы и варите их на медленном огне 5–7 минут.
Place the peppers in a sterilized jar and pour tomato marinade on top.
Перец переложите в простерилизованную банку и залейте сверху томатным маринадом.
Close the container with a lid, turn it over and wrap it with a towel. Let the dish cool and brew.
Закройте тару крышкой, переверните и укутайте полотенцем. Дайте блюдо остыть и настояться.
Add fresh onion, cut into rings, to the dish. This serving is not only an excellent serving option, but also a new combination of flavors.
Добавьте к блюду свежий лук, нарезанный кольцами. Такая подача не только отличный вариант сервировки, но и новое сочетание вкусов.