Place all ingredients on the table for convenience. Wash the vegetables thoroughly.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства. Хорошенько помойте овощи.
Remove the stem and seeds from the pepper. Cut it into strips.
Удалите у перца плодоножку и семена. Нарежьте его соломкой.
Peel the garlic.
Очистите чеснок.
Cut the tomato into slices.
Нарежьте помидор дольками.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Place all ingredients into a saucepan. Add salt, ground black pepper, and sugar to the vegetables to taste. Also add oil and vinegar. Simmer the vegetables over low heat, stirring, for 20 minutes.
Переложите все ингредиенты в кастрюлю. Добавьте к овощам соль, черный молотый перец, сахар по вкусу. Также добавьте масло и уксус. Тушите овощи на медленном огне, помешивая, 20 минут.
Transfer the salad to a sterilized jar and seal it. Turn the closed jar over and cover with a towel. Let the dish cool at room temperature. After cooling, the workpiece can be stored in the refrigerator or pantry.
Переложите салат в простерилизованную банку и закатайте ее. Закрытую банку переверните и накройте полотенцем. Дайте блюду остыть при комнатной температуре. После остывания заготовку можно хранить в холодильнике или кладовке.