Place all ingredients on the table for convenience. Rinse the rice and vegetables thoroughly.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства. Хорошенько промойте рис и овощи.
Cut the zucchini and peppers into strips and cut the cherry tomatoes in half. Place the chopped vegetables in a saucepan. Add spices, sugar and vinegar to the ingredients.
Нарежьте кабачки и перцы полосками, а помидоры черри разрежьте пополам. Нарезанные овощи поместите в кастрюлю. Добавьте к ингредиентам специи, сахар и уксус.
Place the rice and bay leaf into the pan. Fill the ingredients with water (500 ml).
Переложите в кастрюлю рис и лавровый лист. Залейте ингредиенты водой (500 мл).
Let the water boil and then reduce the heat.
Дайте воде закипеть, а затем убавьте огонь.
Simmer the dish over low heat, stirring, for about 30 minutes.
Тушите блюдо на медленном огне, помешивая, около 30 минут.
Place the hot salad in a sterilized jar and close the lid. Turn the closed jar over and cover with a towel. Let the dish cool at room temperature. After cooling, the workpiece can be stored in the refrigerator or pantry.
Горячий салат переложите в простерилизованную банку и закройте крышкой. Закрытую банку переверните и накройте полотенцем. Дайте блюду остыть при комнатной температуре. После остывания заготовку можно хранить в холодильнике или кладовке.
Serve the dish with tomato paste, so the taste of the salad will be richer.
Подавайте блюдо с томатной пастой, так вкус салата будет насыщеннее.