Place all ingredients on the table for convenience. Wash the vegetables thoroughly.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства. Хорошенько помойте овощи.
Remove the stem and seeds from the pepper. Cut it into strips.
Удалите у перца плодоножку и семена. Нарежьте его соломкой.
Cut the tomatoes into slices.
Нарежьте дольками помидоры.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Combine peppers, tomatoes, spices and vegetable oil in a saucepan. Bring the dish to a boil and add garlic to the pan.
Соедините в кастрюле перец, помидоры, специи и растительное масло. Доведите блюдо до кипения и добавьте в кастрюлю чеснок.
Simmer the vegetables over low heat for about 30 minutes until the peppers reach the consistency you want. After turning off the heat, pour vinegar into the lecho and mix thoroughly.
Варите овощи на медленном огне около 30 минут, пока перец не приобретет нужную вам консистенции. После выключения огня влейте к лечо уксус и тщательно перемешайте.
Transfer the lecho into a sterilized jar, turn it upside down and let the mixture cool.
Переложите лечо в стерилизованную банку, переверните ее вверх дном и дайте массе остыть.
Add greens to the appetizer, it will add freshness to the dish and the taste of lecho will sparkle in a new way.
Добавьте к закуске зелень, она добавит блюду свежести и вкус лечо заиграет по-новому.