Rinse the fillets under cold running water. Place all ingredients on the table for easy preparation.
Промойте филе холодной водой проточной водой. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Peel the meat from skin and bones and cut into small pieces about 1 cm thick. You should get oblong pieces.
Очистите мясо от кожи и костей и порежьте на небольшие кусочки толщиной около 1 см. Должны получиться продолговатые заготовки.
In a bowl, beat the eggs with a fork or whisk.
В миске вилкой или венчиком взбейте яйца.
Add salt, black pepper, paprika to flour.
Добавьте в муку соль, черный перец, паприку.
Dredge chicken in flour on all sides. Then dip the pieces into the egg and then into the breadcrumbs.
Обваляйте курицу в муке со всех сторон. После опустите кусочки в яйцо, а затем в сухари.
Fry the nuggets on both sides in a large amount of oil over medium heat until golden brown.
Обжаривайте наггетсы с обеих сторон в большом количестве масла на среднем огне до золотистой корочки.
To remove excess fat, transfer the finished nuggets to a paper towel.
Для удаления лишнего жира переложите готовые наггетсы на бумажное полотенце.
Serve this delicious appetizer hot. Any sauces, fresh herbs, vegetables - almost everything goes well with nuggets!
Подавайте эту очень вкусную закуску в горячем. Любые соусы, свежая зелень, овощи – с наггетсами отлично сочетается практически все!