Prepare all food and work area for cooking. Wash the champignons and remove any dirt. Rinse the dill and dry with a paper towel.
Подготовьте все продукты и рабочую зону для готовки. Шампиньоны промойте и удалите загрязнения. Ополосните укроп и просушите бумажным полотенцем.
Rinse the eggs and break them into a deep plate.
Яйца промойте и разбейте их в глубокую тарелку.
Add flour to the eggs and pour in milk. Beat the products until smooth. You can add salt and pepper.
Положите к яйцам муку и залейте молоко. Взбейте продукты до однородной консистенции. Можете добавить соль и перец.
Finely chop the dill and add it to the egg mixture. Mix thoroughly.
Мелко порежьте укроп и добавьте его в яичную смесь. Тщательно перемешайте.
Cut the champignons into thin slices and fry in vegetable or olive oil for 3-4 minutes. Lightly salt the mushrooms.
Нарежьте шампиньоны тонкими ломтиками и обжарьте на растительном или оливковом масле 3-4 минуты. Немного посолите грибы.
Pour the egg mixture over the mushrooms and cover with a lid. Cook the omelette over low heat for 5 minutes.
Залейте шампиньоны яичной смесью и накройте крышкой. Готовьте омлет на небольшом огне в течении 5 минут.
You can sprinkle the omelette with cheese when it is almost ready. Once the cheese has melted, remove the mushroom omelette from the heat.
Можете посыпать омлет сыром, когда он будет практически готов. Как только сыр расплавится, снимайте омлет с шампиньонами с огня.
Garnish the dish with fresh spinach leaves. Omelette with champignons will go well with pesto sauce and sun-dried tomatoes.
Украсьте блюдо листьями свежего шпината. Омлет с шампиньонами будет хорошо сочетаться с соусом песто и вялеными томатами.