Peel the onions, carrots and garlic. Rinse the liver and clean it of films and ducts.
Очистите репчатый лук, морковь и чеснок. Печень промойте и очистите от пленок и протоков.
Chop the onion. To cut onions without tears, put them in the freezer for a couple of minutes.
Порежьте репчатый лук. Чтобы резать лук без слёз, положите его в морозилку на пару минут.
Grate the carrots using a coarse or fine grater.
Потрите морковь на крупной или мелкой терке.
Finely chop the garlic or squeeze it through a garlic press.
Чеснок мелко порубите либо выдавите через чеснокодавилку.
Cut the beef liver into small pieces.
Говяжью печень порежьте маленькими кусочками.
Place liver, chicken egg, flour and garlic in a blender. Mix all products until smooth. Instead of a blender, you can use a meat grinder.
Положите в блендер печень, куриное яйцо, муку и чеснок. Смешайте все продукты до однородности. Вместо блендера можете использовать мясорубку.
Fry the onions and carrots in vegetable oil for 5 minutes and add to the liver dough. Salt and pepper the dough.
Обжарьте лук с морковью на растительном масле в течении 5 минут и добавьте в печеночное тесто. Посолите и поперчите тесто.
Place a frying pan with oil on the fire. As soon as the oil sizzles, place the dough on it.
Поставьте на огонь сковородку с маслом. Как только масло зашипит, выкладывайте на нее тесто.
Fry the pancakes on both sides for several minutes over low heat.
Жарьте оладьи с двух сторон несколько минут на медленном огне.
Garnish the pancakes with fresh herbs and serve.
Украсьте оладьи свежей зеленью и подавайте ко столу.
You can serve the pancakes with sour cream and garlic sauce and mashed potatoes.
К оладьям можно подавать сметанно-чесночный соус и картофельное пюре.