Peel the onions and carrots. Rinse the beef liver and remove films and ducts.
Почистите репчатый лук и морковь. Говяжью печень промойте и очистите от пленок и протоков.
Finely chop the onion.
Мелко порежьте репчатый лук.
Grate the carrots on a fine grater.
Натрите морковь на мелкой терке.
Cut the beef liver into small pieces.
Говяжью печень порежьте маленькими кусочками.
Fry onions and carrots in vegetable oil for 5-7 minutes.
Обжарьте лук и морковь на растительном масле в течении 5-7 минут.
In a deep bowl, combine the liver, semolina, eggs and frying.
В глубокой миске соедините печень, манку, яйца и пережарку.
Add salt and pepper. Mix well.
Добавьте соль и перец. Хорошо перемешайте.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil and add several portions of liver mass using a tablespoon.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло и выложите при помощи столовой ложки несколько порций печеночной массы.
Fry the liver pancakes for 2 minutes on each side until cooked through.
Обжарьте печеночные оладьи по 2 минуты с каждой стороны до готовности.
Sprinkle the finished pancakes with chopped dill. Bon appetit.
Готовые оладьи посыпьте рубленым укропом. Приятного аппетита.
Serve sour cream and garlic sauce with liver pancakes. Add mashed potatoes and pickles as a side dish.
Подайте к печеночным оладьям сметанно-чесночный соус. Добавьте к ним в качестве гарнира картофельное пюре и соленья.