Check all the necessary ingredients, wash the pumpkin and ginger root. Peel the pumpkin from seeds and peel, cut into portions, preheat the oven to 200°C.
Проверьте все необходимые ингредиенты, тыкву и корень имбиря помойте. Тыкву очистите от семечек и кожуры, нарежьте на порционные кусочки, разогрейте духовку до 200°С.
Line a baking sheet with foil. Place pumpkin pieces on top.
Противень выстелите фольгой. Сверху выложите кусочки тыквы.
Pack the pumpkin in foil.
Упакуйте тыкву в фольгу.
Bake the pumpkin for 25-30 minutes until done.
Запекайте тыкву в течение 25-30 минут до готовности.
Meanwhile, heat a saucepan with vegetable oil. Add chopped ginger root to the saucepan. Fry for 1-2 minutes.
Тем временем разогрейте сотейник с растительным маслом. Добавьте в сотейник нарезанный корень имбиря. Обжарьте в течение 1-2 минут.
Add the roasted pumpkin to the saucepan.
Добавьте в сотейник запеченную тыкву.
Add roasted peanuts to the pumpkin.
Добавьте к тыкве жареный арахис.
Then puree the pumpkin along with the other ingredients with an immersion blender until smooth.
Затем пробейте тыкву вместе с другими ингредиентами погружным блендером до однородного состояния.
If the cream soup is too thick, add 50-70 ml of water and whisk again until smooth. The cream soup is ready.
Если крем-суп получился слишком густым, добавьте 50-70 мл воды и взбейте еще раз до однородности. Крем-суп готов.