If you’re wondering where to put the cottage cheese, and you’re bored with cheesecakes or casserole, make cottage cheese muffins. Preparation will take only half an hour, and as a result you will get a soft, airy and delicate dessert for tea. Muffins can be eaten plain, sprinkled with powder, or decorated with a top of cottage cheese, cream cheese or cream.
Если не знаете, куда пристроить творог, а сырники и запеканка уже надоели, попробуйте испечь творожные маффины. На их приготовление уйдет около 30 минут, а в итоге получится мягкий, воздушный и очень нежный десерт к чаю. Их можно подать просто, присыпав сахарной пудрой, или дополнить шапочкой крема из творога, крем-сыра либо взбитых сливок.
Steps / Шаги:
Remove the butter and let it sit at room temperature until it softens. Set the oven to preheat to 180°C.
Достаньте сливочное масло и дайте ему постоять при комнатной температуре, чтобы оно стало мягким. Духовку поставьте разогреваться до 180°С.
Combine cottage cheese, room temperature butter and eggs in a deep bowl.
Соедините в глубокой чаше творог, масло комнатной температуры и яйца.
Blend everything with an immersion blender or mix in a food processor.
Пробейте все погружным блендером или смешайте в комбайне.
Add sifted flour to the bowl.
Добавьте в чашу просеянную муку.
Add sugar.
Добавьте сахар.
Add vanilla sugar or vanilla extract.
Добавьте ванильный сахар или ванильный экстракт.
Pour in the milk.
Влейте молоко.
Mix everything until smooth.
Все перемешайте до однородной консистенции.
Fill the muffin tin with the resulting dough.
Получившимся тестом наполните форму для маффинов.
Place the muffins in the oven to bake at 180°C for 20 minutes.
Отправьте маффины в духовку выпекаться при температуре 180°С на 20 минут.
Sprinkle the finished muffins with powdered sugar. Bon appetit.
Готовые маффины посыпьте сахарной пудрой. Приятного аппетита.