Peel the onions. Rinse the pork liver and remove films and ducts. To prevent pork liver from becoming bitter, first cut it into pieces and soak in milk for at least 2 hours.
Почистите репчатый лук. Свиную печень промойте и очистите от пленок и протоков. Чтобы свиная печень не горчила, предварительно порежьте ее на кусочки и вымочите в молоке не менее 2 часов.
Finely chop the onion.
Мелко порежьте репчатый лук.
Cut the pork liver into small pieces.
Свиную печень порежьте маленькими кусочками.
Combine the liver and onions in a blender bowl.
Соедините в чаше блендера печень и репчатый лук.
Grind everything until smooth.
Измельчите все до однородной массы.
Add the egg and flour to the liver and stir.
Добавьте к печени яйцо и муку и перемешайте.
Salt and pepper the liver dough.
Посолите и поперчите печеночное тесто.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil and spoon out several portions of liver dough using a tablespoon.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло и выложите при помощи столовой ложки несколько порций печеночного теста.
Fry the liver pancakes for 2 minutes on each side until cooked through.
Обжарьте печеночные оладьи по 2 минуты с каждой стороны до готовности.
Sprinkle the finished pancakes with chopped dill. Bon appetit.
Готовые оладьи посыпьте рубленым укропом. Приятного аппетита.
Serve sour cream and garlic sauce with liver pancakes. Add mashed potatoes and pickles as a side dish.
Подайте к печеночным оладьям сметанно-чесночный соус. Добавьте к ним в качестве гарнира картофельное пюре и соленья.