Wash the tomato and peel the onion. Drain excess liquid from mushrooms and Korean carrots. Rinse the chicken and pat dry with a paper towel. Preheat oven to 200°C.
Помойте помидор и почистите репчатый лук. С грибов и корейской моркови слейте лишнюю жидкость. Ополосните куриное филе и промокните бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 200 °С.
Cut the tomato in half and then cut each half into thin slices.
Порежьте помидор пополам, а затем каждую половинку порежьте тонкими ломтиками.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Cut half an onion into thin rings or half rings.
Половинку репчатого лука порежьте тонкими кольцами или полукольцами.
Cut the chicken fillet horizontally, without cutting all the way through. Do the same with the second fillet.
Разрежьте куриное филе вдоль по горизонтали, не дорезая до конца. Также поступите со вторым филе.
Grease the mold with vegetable oil and place the chicken fillet in it. Salt and pepper it.
Смажьте форму растительным маслом и выложите в нее куриное филе. Посолите его и поперчите.
Place carrots and mushrooms on chicken.
Выложите на курицу морковь и грибы.
Top with onion rings and tomato slices.
Сверху выложите кольца лука и ломтики помидора.
Lubricate everything with mayonnaise and sprinkle with grated cheese.
Смажьте все майонезом и посыпьте тертым сыром.
Place the chicken in the oven for 30-40 minutes.
Отправьте курицу запекаться в духовку на 30-40 минут.
Chicken baked with Korean carrots is ready. Garnish the dish with herbs and cherry tomatoes. Bon appetit.
Курица, запеченная с корейской морковью готова. Украсьте блюдо зеленью и помидорами черри. Приятного аппетита.
Serve the chicken with a side dish such as mashed potatoes or boiled broccoli.
Подайте к курице гарнир, например, картофельное пюре или отварные брокколи.