Rinse the chicken and pat dry with a paper towel. Wash the cucumber and dill. Boil chicken eggs hard and peel. Use any cheese for the salad according to your taste, for example, Dutch or Kostroma.
Ополосните куриное филе и промокните бумажным полотенцем. Помойте огурец и укроп. Куриные яйца отварите вкрутую и почистите. Сыр для салата возьмите любой по своему вкусу, например, голландский или костромской.
Cut the chicken fillet into small strips.
Порежьте куриное филе небольшой соломкой.
Fry the chicken in vegetable oil for 5-7 minutes over medium heat. Salt and pepper the chicken.
Обжарьте курицу на растительном масле течении 5-7 минут на среднем огне. Посолите и поперчите курицу.
Cut off the ends of the cucumber and cut it into thin strips.
Отрежьте кончики огурца и порежьте его тонкой соломкой.
Also cut the egg into strips or pass through an egg slicer.
Яйцо также порежьте соломкой либо пропустите через яйцерезку.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Finely chop the dill.
Укроп мелко порубите.
In a deep salad bowl, combine all the ingredients: chicken, cucumber, egg, cheese and dill. Season the salad with mayonnaise and mix.
В глубоком салатнике соедините все ингредиенты: курицу, огурец, яйцо, сыр и укроп. Заправьте салат майонезом и перемешайте.
Sprinkle the salad with chopped green onions and garnish with quail egg halves.
Посыпьте салат нарезанным зеленым луком и украсьте половинками перепелиного яйца.