Peel the potatoes, onions and carrots. Rinse the chicken fillet.
Почистите картофель, лук и морковь. Ополосните куриное филе.
Place the chicken in a saucepan, cover with cold water and place over low heat. Boil the broth for 40 minutes, periodically skimming the foam from the surface.
Положите курицу в кастрюлю, залейте холодной водой и поставьте на небольшой огонь. Варите бульон в течении 40 минут, периодически снимая пенку с поверхности.
Cut the potatoes into small cubes.
Порежьте картофель небольшими кубиками.
Grate the carrots on a fine grater.
Потрите морковь на мелкой терке.
Cut the onions into thin half rings or quarter rings.
Репчатый лук порежьте тонкими полукольцами или четверть-кольцами.
Heat a frying pan and fry the onions and carrots in vegetable oil for 3-4 minutes.
Разогрейте сковороду и обжарьте лук с морковью на растительном масле в течении 3-4 минут.
When the broth is cooked, remove the chicken and add the potatoes. Add some salt and dry herbs.
Когда бульон сварится, достаньте курицу и отправьте в него картофель. Добавьте немного соли и сухие травы.
When the potatoes are almost ready, add fried onions and carrots to the soup.
Когда картофель практически дойдет до готовности, добавьте в суп пережарку из лука и моркови.
Add noodles and simmer soup for 1 minute. Then remove the soup from the heat. The noodles should not be overcooked, so they should always be added at the very end.
Добавьте лапшу и варите суп 1 минуту. Затем снимите суп с огня. Лапша не должна быть разваренной, поэтому ее всегда нужно добавлять в самом конце.
Cut the boiled chicken fillet into cubes or separate into large fibers and add to the noodles. Bring it to taste by adding more salt and ground black pepper. Ready.
Порежьте отварное куриное филе кубиками или разберите на крупные волокна и добавьте в лапшу. Доведите ее до вкуса, добавив еще соли, а также черный молотый перец. Готово.
Serve chicken noodles garnished with chopped herbs. Bon appetit.
Подайте куриную лапшу, украсив рубленной зеленью. Приятного аппетита.