Rinse a piece of medium-fat pork with cold water and pat dry with paper towels. For this recipe, we recommend that you choose pink meat without rainbow tints. The darker the color of the pork, the older the animal, so the color of the meat will affect the taste of the finished dish. Cut the pork into 3 cm thick pieces.
Промойте кусок свинины средней жирности холодной водой и подсушите бумажными полотенцами. Для этого рецепта рекомендуем вам выбирать розовое мясо без радужных переливов. Чем темнее цвет свинины, тем старше животное, поэтому цвет мяса отразится на вкусе готового блюда. Порежьте свинину на кусочки толщиной 3 см.
Finely chop 3 cloves of garlic.
Мелко измельчите 3 зубчика чеснока.
Thoroughly mix the pork with mayonnaise, mustard and garlic. Add salt and ground black pepper to taste. You can leave the meat to marinate, but this is not necessary. Pork in mayonnaise will turn out tender and juicy without it.
Тщательно перемешайте свинину с майонезом, горчицей и чесноком. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Можете оставить мясо мариноваться, но это не обязательно. Свинина в майонезе и без этого получится нежной и сочной.
Line a baking dish with foil and place the pork on it.
Застелите форму для запекания фольгой и выложите на нее свинину.
Cover the pork with foil and bake the dish at 200 degrees until the meat is cooked (about 30-40 minutes). The pork should be soft and golden in color.
Закройте свинину фольгой и запекайте блюдо при 200 градусах до готовности мяса (примерно 30-40 минут). Свинина должна стать мягкой и приобрести золотистый цвет.
5 minutes before it’s ready, you can add grated cheese to the pan, then the taste of the dish will sparkle with new colors. Serve the finished pork, garnishing it with your favorite herbs and cherry tomatoes. Bon appetit!
За 5 минут до готовности можете добавить в форму тертый сыр, тогда вкус блюда заиграет новыми красками. Подавайте готовую свинину, украсив ее любимой зеленью и помидорками черри. Приятного аппетита!