Check all the necessary ingredients, wash the apple, prepare a work surface, preheat the oven to 180°C.
Проверьте все необходимые ингредиенты, яблоко помойте, подготовьте рабочую поверхность, разогрейте духовку до 180°С.
Wrap the apple in foil and bake for 7-10 minutes.
Яблоко заверните в фольгу и запекайте 7-10 минут.
Meanwhile, cut the onion into half rings.
Тем временем лук нарежьте полукольцами.
Heat a frying pan with vegetable oil. Place onions on it.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Выложите на нее лук.
Fry the onion until it has a characteristic aroma for 2-3 minutes.
Обжарьте лук до характерного аромата в течение 2-3 минут.
Pour soy sauce and 100 ml of water into the onion.
Влейте к луку соевый соус и 100 мл воды.
Chop the baked apple and add to the onion.
Запеченное яблоко нарежьте и добавьте к луку.
Add salt to the confiture.
Добавьте к конфитюру соль.
Pour honey into the jam and simmer for another 5-7 minutes.
Влейте в конфитюр мед и тушите еще 5-7 минут.
Transfer the confiture into a blender bowl and blend until smooth.
Переложите конфитюр в чашу блендера и измельчите до однородности.
Transfer the confiture into sockets or sauceboats and serve.
Переложите конфитюр в розетки или соусницы и подавайте к столу.