Wash and boil the potatoes. Wash the cucumber and mushrooms under running water. Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation.
Помойте и отварите картофель. Помойте огурец и шампиньоны под проточной водой. Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления.
Cut the champignons into small cubes.
Порежьте шампиньоны мелким кубиком.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Cut the cucumber into small cubes.
Огурец порежьте мелким кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil over medium heat, add the champignons, fry until cooked and characteristic golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом на среднем огне, выложите шампиньоны, обжаривайте до готовности и образования характерной золотистости.
Place the salad dish on a plate, put grated potatoes in the first layer, and press down.
Поставьте кулинарную форму для салата в тарелку, первым слоем положите натертый на крупной терке картофель, утрамбуйте.
The next layer is mayonnaise.
Следующий слой – майонез.
Then add the mushrooms.
Затем выложите грибы.
Place the cucumber in the next layer.
Следующим слоем выложите огурец.
Coat with mayonnaise again.
Снова промажьте майонезом.
The final layer is cheese.
Завершающий слой – сыр.
Carefully remove the baking dish so that the salad does not fall apart.
Аккуратно снимите кулинарную форму, чтобы салат не развалился.
Garnish the dish with herbs and serve as a separate dish or in addition to the main dish. Bon appetit!
Украсьте блюдо зеленью и подавайте как самостоятельное блюдо или в дополнение к основному. Приятного аппетита!