Rinse the mushrooms thoroughly. Boil the chicken breast, boil the eggs, peel the onion. Prepare your work area for cooking.
Тщательно промойте грибы. Отварите куриную грудку, сварите яйца, почистите лук. Приготовьте рабочую зону для готовки.
Cut the mushrooms, onions, eggs and chicken into small cubes.
Порежьте шампиньоны, лук, яйца и курицу небольшими кубиками.
Take a coarse grater and grate the cheese.
Возьмите крупную тёрку и натрите сыр.
Place a frying pan with olive or vegetable oil over medium heat. Place champignons on it. Fry the mushrooms until golden brown.
Поставьте сковороду с оливковым или растительным маслом на средний огонь. Выложите на нее шампиньоны. Обжарьте грибы до золотистой корочки.
Add the onions to the champignons and continue frying until both the onions and mushrooms are fully cooked.
К шампиньонам добавьте лук, продолжайте обжаривать до полной готовности и лука, и грибов.
Place the chicken and mushrooms with onions in a deep plate. Add eggs, cheese and mayonnaise to them. Mix all ingredients.
Выложите курицу и шампиньоны с луком в глубокую тарелку. Добавьте к ним яйца, сыр и майонез. Перемешайте все ингредиенты.
Place the salad on a plate and garnish with chopped dill.
Салат выложите на тарелку, украсьте порубленным укропом.