Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Rinse the piece of beef selected for cooking thoroughly. Boil water in a saucepan and place the meat in it. Wait until the water boils again and skim off any foam that has formed. Cook the meat for 1.5-2 hours. 15 minutes before cooking, add salt and your favorite spices. This will add a piquant taste to the finished dish.
Кусок говядины, выбранный для варки, тщательно промойте. Вскипятите воду в кастрюле и опустите в нее мясо. Подождите, пока вода снова закипит, и снимите образовавшуюся пену. Варите мясо 1,5-2 часа. За 15 минут до готовности добавьте соль и любимые специи. Это придаст пикантный вкус готовому блюду.
Pour cold water over the eggs and place over medium heat. When the water boils, cook for another 7-10 minutes.
Залейте яйца холодной водой и поставьте на средний огонь. Когда вода закипит, варите еще 7-10 минут.
Grind the walnuts in any way convenient for you.
Измельчите грецкий орех любым удобным для вас способом.
Grate chicken eggs on a coarse grater.
На крупной терке натрите куриные яйца.
Cut the beef into thin strips.
Порежьте говядину тонкой соломкой.
Cut the pickled cucumbers into thin strips. Add chopped garlic to them and mix thoroughly.
Тонкой соломкой порежьте соленые огурцы. Добавьте к ним измельченный чеснок и тщательно перемешайте.
Start assembling the salad. Take a small open form or salad bowl and carefully lay out the layers and grease them with mayonnaise. The sequence is as follows: 1 layer – boiled beef, smeared with mayonnaise; 2nd layer – pickled cucumbers with garlic, greased with mayonnaise; 3rd layer – grated chicken egg, greased with mayonnaise.
Начинайте сборку салата. Возьмите небольшую открытую форму или салатницу и аккуратно выкладывайте слои и смазывайте их майонезом. Последовательность следующая: 1 слой – отварная говядина, смазанная майонезом; 2 слой – соленые огурцы с чесноком, смазанные майонезом; 3 слой – тертое куриное яйцо, смазанное майонезом.
Place chopped walnuts on top of the prepared salad. Place the salad in the refrigerator for at least 30 minutes to make it even tastier and more tender. The longer the salad soaks, the tastier it will be.
Сверху на готовый салат выложите измельченный грецкий орех. Уберите салат в холодильник минимум на 30 минут, чтобы он стал еще вкуснее и нежнее. Чем дольше будет пропитываться салат, тем вкуснее он получится.