Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
In a deep container, use a blender to combine the cream and butter. The result should be a not very thick, homogeneous mixture. If you don't have a blender, beat the mixture by hand with a whisk. This will take a little more time, but this will not affect the taste of the finished sauce.
В глубокой емкости блендером смешайте сливки и масло. Должна получиться не очень густая однородная смесь. Если у вас нет блендера, взбивайте смесь вручную венчиком. На это уйдет чуть больше времени, но на вкусе готового соуса это не отразится.
Add the remaining ingredients to the container: sugar, salt, favorite spices, mustard and a few drops of lemon juice.
Добавьте в емкость остальные ингредиенты: сахар, соль, любимые специи, горчицу и несколько капель лимонного сока.
Blend the sauce with a blender until thickened for 5-7 minutes.
Смешивайте соус блендером до загустения на протяжении 5-7 минут
Place homemade mayonnaise in a sauce boat.
Переложите домашний майонез в соусницу.
Serve mayonnaise in a gravy boat with a sprig of your favorite herbs. This way the sauce will not only be tasty and aromatic, but also very beautiful!
Подавайте майонез в соуснике с веточкой любимой зелени. Так соус будет не только вкусным и ароматным, но и очень красивым!