Wash the champignons under running water. Boil the eggs. Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation.
Помойте шампиньоны под проточной водой. Отварите яйца. Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления.
Cut the champignons into small cubes.
Нарежьте шампиньоны мелкими кубиками.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр потрите на крупной терке.
Cut the ham into small cubes.
Ветчину порежьте небольшими кубиками.
Cut the eggs into cubes.
Яйца порежьте кубиками.
Heat a frying pan with vegetable oil over medium heat, add the champignons, fry until half cooked and lightly golden.
Разогрейте сковороду с растительным маслом на среднем огне, выложите шампиньоны, обжаривайте до полуготовности и образования легкой золотистости.
Place ham and mushrooms in a deep bowl.
В глубокую миску выложите ветчину и шампиньоны.
Next, add eggs, crackers and mayonnaise, mix. The salad is ready!
Далее добавьте яйца, сухарики и майонез, перемешайте. Салат готов!
It is better to serve the salad right away so that the croutons do not have time to become heavily saturated with mayonnaise and become soggy. Place the salad on a plate, sprinkle cheese on top and garnish with chopped parsley. Serve as a separate dish or in addition to the main dish. Bon appetit!
Салат лучше подавать сразу, чтобы сухарики не успели сильно пропитаться майонезом и не отсырели. Выложите салат на тарелку, сверху посыпьте сыром и украсьте порубленной зеленью петрушки. Подавайте как самостоятельное блюдо или в дополнение к основному. Приятного аппетита!