Prepare the ingredients indicated in the recipe. Pre-rinse the vegetables and boil the chicken breast.
Приготовьте указанные в рецепте компоненты. Предварительно промойте овощи, а также отварите куриную грудку.
Chop the chicken into cubes, and then grate the carrots on a large grater. Finely chop the red onion.
Порубите на кубики курицу, а после натрите морковь на большой терке. Мелко нарежьте красный лук.
Fry the previously prepared carrots and onions in a frying pan in vegetable oil for 5-10 minutes over low heat. Stir the vegetables as you go.
Обжарьте подготовленную до этого морковь и лук на сковородке в растительном масле в течение 5-10 минут на медленном огне. В процессе перемешивайте овощи.
Pour all the other ingredients into the salad bowl: chopped breast, fried red onions and carrots, and pickled mushrooms. Then mix them together and coat the dish thoroughly with mayonnaise. Don't forget to add salt to taste. The salad is ready.
Засыпьте в салатник все остальные ингредиенты: порубленную грудку, пережаренный красный лук с морковью, а также маринованные грибы. После смешайте их между собой и хорошенько промажьте блюдо майонезом. Не забудьте посолить по вкусу. Салат готов.
You can decorate the salad with dill or parsley.
Можно украсить салат укропом или петрушкой.