Wash the zucchini and peppers under running water. Preheat the oven to 180 degrees. Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation. It is better to soak the beans in cold water for 12 hours or leave them overnight.
Кабачки и перцы помойте под проточной водой. Поставьте разогреваться духовку до 180 градусов. Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления. Фасоль лучше замочить в холодной воде на 12 часов или оставить на ночь.
Peel the zucchini and cut into small cubes.
Кабачки очистите от кожуры, нарежьте небольшими кубиками.
Finely chop the garlic and chili pepper.
Мелко порубите чеснок и перец чили.
Finely chop the cilantro.
Мелко порубите кинзу.
Heat oil in a saucepan, add garlic and chili, fry for 2-3 minutes.
В сотейнике разогрейте масло, выложите чеснок и чили, обжарьте 2-3 минуты.
Pour 2 liters of water and add well-washed beans. Cook for 1.5 hours until the beans are half cooked.
Налейте 2 литра воды и добавьте хорошо промытую фасоль. Варите в течение 1,5 часов до полуготовности фасоли.
10 minutes before removing from heat, add salt, pepper and cilantro, stir.
За 10 минут до снятия с огня добавьте соль, перец и кинзу, перемешайте.
Add the zucchini to the beans and cook for another 7-10 minutes. Remove from heat and strain the water.
Добавьте к фасоли кабачок, варите еще 7-10 минут. Снимите с огня, процедите воду.
Place the boiled beans and zucchini in a baking dish.
Отваренные фасоль с кабачком переложите в форму для запекания.
Sprinkle grated cheese on top and bake in the oven, preheated to 180 degrees, for 20 minutes. After the time has passed, turn off the oven, remove the stew, and leave to rest for 5-7 minutes. The dish is ready!
Сверху посыпьте натертым сыром и отправьте запекаться в духовку, заранее разогретую до 180 градусов, на 20 минут. По истечении времени выключите духовку, достаньте рагу, оставьте отдохнуть на 5-7 минут. Блюдо готово!
Serve the stew hot. It can be either an independent dish or an addition to meat, chicken or fish. Bon appetit!
Рагу подавайте горячим. Оно может быть как самостоятельным блюдом, так и дополнением к мясу, курице или рыбе. Приятного аппетита!