Wash all vegetables and herbs thoroughly. Peel the potatoes and carrots.
Хорошенько помойте все овощи и зелень. Почистите картошку и морковь.
To prepare the overcooking, grate the carrots on a coarse grater and cut the onions into half rings. Fry the vegetables together in a frying pan.
Для приготовления пережарки потрите морковь на крупной терке и порежьте репчатый лук полукольцами. Обжарьте овощи вместе на сковороде.
Cut the potatoes into cubes, pour 2.5 liters of water into a deep saucepan, add the potatoes and put on fire. After the water boils, add rice and reduce heat. Cook for 15 minutes covered.
Картошку порежьте брусочками, в глубокую кастрюлю налейте 2,5 литров воды, добавьте картошку и поставьте на огонь. После закипания воды добавьте рис, убавьте огонь. Варите 15 минут под крышкой.
Place the tomatoes in the tomato with the potatoes, add overcooking.
Бычки в томате выложите к картошке, добавьте пережарку.
Add salt, season the broth to taste, cover and cook for about 10 minutes. Remove from heat and let sit for a while. The soup is ready!
Посолите, попепчите бульон по вкусу, накройте крышкой и варите еще около 10 минут. Снимите с огня и дайте немного настояться. Суп готов!
Before serving, garnish a bowl of soup with chopped fresh herbs. Serve sour cream and green onions with the soup. The soup is also good with black bread and mustard.
Перед подачей украсьте тарелку супа нашинкованной свежей зеленью. Подайте к супу сметану и зеленый лук. Суп еще хорошо есть с черным хлебом и горчицей.