Wash all vegetables and herbs thoroughly. Peel the potatoes and carrots.
Хорошенько помойте все овощи и зелень. Почистите картошку и морковь.
To prepare the overcooking, grate the carrots on a coarse grater and cut the onions into half rings. Fry the vegetables together in a frying pan.
Для приготовления пережарки потрите морковь на крупной терке и порежьте репчатый лук полукольцами. Обжарьте овощи вместе на сковороде.
Cut the potatoes into cubes, pour 2.5 liters of water into a deep saucepan, add the potatoes and put on fire. After the water boils, add rice and reduce heat. Cook for 15 minutes covered.
Картошку порежьте брусочками, в глубокую кастрюлю налейте 2,5 литров воды, добавьте картошку и поставьте на огонь. После закипания воды добавьте рис, убавьте огонь. Варите 15 минут под крышкой.
Mash the saury a little with a fork and add to the potatoes. Add overcooking.
Сайру немного разомните вилкой, выложите к картошке. Добавьте пережарку.
Add salt, season the broth to taste, cover and cook for about 10 minutes. Remove from heat and let sit for a while. The soup is ready!
Посолите, попепчите бульон по вкусу, накройте крышкой и варите еще около 10 минут. Снимите с огня и дайте немного настояться. Суп готов!
The soup can be served with sour cream, black bread and green onions. This first dish will become even tastier if you put a small piece of butter on the plate.
Суп можно подать со сметаной, черным хлебом и зеленым луком. Это первое блюдо станет еще вкуснее, если в тарелку положить небольшой кусочек сливочного масла.