Check all the necessary ingredients, wash the vegetables and arugula, preheat the oven to 180°C.
Проверьте все необходимые ингредиенты, овощи и руколу помойте, разогрейте духовку до 180°С.
Make long cuts in the eggplant skin. If you want to add more filling, remove some of the pulp.
Сделайте на кожуре баклажана длинные надрезы. Если вы хотите добавить больше начинки, удалите часть мякоти.
Cut the tomato and feta into small cubes.
Помидор и фету нарежьте мелким кубиком.
In a bowl, combine the eggplant filling: tomatoes, feta and arugula.
В миске соедините начинку для баклажанов: помидоры, фету и руколу.
Stir the filling until smooth. Set aside.
Перемешайте начинку до однородности. Отложите.
Meanwhile, wrap the eggplant in foil.
Тем временем баклажан заверните в фольгу.
Bake the eggplant for 15-20 minutes until done.
Запекайте баклажан в течение 15-20 минут до готовности.
Place the eggplant on a plate and carefully arrange the filling between the fibers. Garnish with cherry halves and serve.
Выложите баклажан на тарелку, аккуратно разложите между волокнами начинку. Украсьте половинками черри и подавайте к столу.