Before you start cooking, wash each steak and pat dry with a paper towel. Brush the steak with spices and salt to taste and let it sit for about 10 minutes.
Перед началом приготовления стоит обмыть каждый стейк и промокнуть бумажным полотенцем. Смажьте стейк специями и солью по вкусу и дайте ему настояться около 10 минут.
Take a grill pan and coat it with olive oil. Place the steaks on the heated pan. Fry the tuna over high heat for 2-4 minutes on each side.
Возьмите сковороду гриль и смажет оливковым маслом. Расположите стейки на разогретой сковороде. Обжарьте тунца на сильном огне по 2-4 минуты с каждой стороны.
Transfer the finished fish to a plate and serve hot to the table.
Готовую рыбу переложите на тарелку и подавайте горячей к столу.
You can serve tuna with Teriyaki sauce. Rice, Brussels sprouts or fresh salad may be suitable as a side dish.
Подать тунец можно с соусом «Терияки». В качестве гарнира может подойти рис, брюссельская капуста или свежий салат.