Boil the beef tongue and potatoes in advance. The tongue is cooked for about 2 hours; it is important to periodically remove the foam. After cooking, put the tongue under cold water and all the excess skin will easily come off. Wash the potato tubers well and boil them in their skins.
Заранее отварите говяжий язык и картошку. Язык варится около 2 часов, важно периодически снимать пенку. После варки язык стоит поставить под холодную воду и с него с легкостью сойдет вся лишняя шкурка. Клубни картофеля хорошо помойте и отварите в мундире.
Place butter in a heated frying pan and melt it. In this oil, fry the potato tubers cut into arbitrary pieces.
На разогретую сковороду положите сливочное масло и растопите его. На этом масле обжарьте разрезанные произвольными кусками клубни картофеля.
Add mushrooms to the pan with the potatoes. Place the chopped tongue and onion there. Fry all ingredients. Salt and pepper to taste.
В сковороду к картофелю добавьте грибы. Туда же положите порезанные язык и лук. Обжарьте все ингредиенты. Посолите и поперчите по вкусу.
Add pieces of butter to the dish, melt it, mix everything. Boil everything together for another 3-4 minutes.
Добавьте в блюдо куски сливочного масла, растопите его, все перемешайте. Уварийвйте все вместе еще 3-4 минуты.
Place the finished dish on portioned plates, garnish with fresh parsley leaves, and serve.
Готовое блюдо расложите по порционным тарелкам, украсив листьями свежей петрушки, и подавайте к столу.
Garnish the hot dish with pieces of feta cheese or feta cheese. Season everything with a mixture of peppers on top. Serve hot with bread or fresh rolls.
Украсьте горячее блюдо кусочками брынзы или сыра фета. Сверху приправьте все смесью перцев. Подавайте горячее с хлебом или свежими булочками.