Prepare all the ingredients, wash the eggs under running water.
Подготовьте все ингредиенты, яйца помойте под проточной водой.
Beat the eggs in a bowl and add salt to taste.
Взбейте яйца в миске и посолите по вкусу.
Melt a piece of butter in a heated frying pan, then pour the contents of the bowl into the frying pan. Distribute evenly around the entire perimeter of the pan. Grate the cheese on a fine grater and generously cover the semi-finished omelette with it. Save some cheese for later.
Растопите кусочек масла на разогретой сковороде, после чего вылейте содержимое миски на сковороду. Равномерно распределите по всему периметру сковороды. Натрите сыр на мелкой терке и обильно покройте им полуготовый омлет. Немного сыра оставьте на потом.
Slice the red fish and place it towards one of the edges of the omelette.
Нарежьте красную рыбу и разместите ее ближе к одному из краев омлета.
Carefully roll the omelette into a roll.
Аккуратно сверните омлет в рулет.
Place the finished omelette on a board or plate and sprinkle the remaining grated cheese on top.
Готовый омлет выложите на доску или тарелку и посыпьте сверху остатками тертого сыра.
Cut the omelette into equal pieces and serve!
Разрежьте омлет на одинаковые кусочки и подайте к столу!
Place the omelette pieces beautifully on a plate and garnish with fresh herbs. For even greater flavor, serve soy or any other sauce. Bon appetit!
Кусочки омлета красиво разложите на тарелку и украсьте свежей зеленью. Для еще большей яркости вкуса подайте соевый или любой другой соус. Приятного аппетита!