Wash vegetables and herbs well. Prepare the remaining ingredients in required quantities.
Хорошо помойте овощи и зелень. Подготовьте остальные ингредиенты в необходимом количестве.
Cut the bacon into small pieces. Place butter in a heated frying pan and melt it. Fry the bacon in this oil until golden brown.
Нарежьте бекон на небольшие кусочки. На разогретую сковороду положите сливочное масло и растопите его. На этом масле обжарьте бекон до золотистой корочки.
Add a small diced tomato to the bacon, salt and pepper to taste.
Добавьте к бекону порезанный небольшим кубиком помидор, посолите, поперчите по вкусу.
Fill everything with eggs. Transfer the eggs carefully so that the yolk does not spread. Cover and cook over medium-low heat for about 5 minutes.
Залейте все яйцами. Перекладывайте яйца аккуратно, чтобы желток не растекся. Накройте крышкой и готовьте на огне чуть ниже среднего около 5 минут.
Sprinkle the half-cooked eggs with finely chopped herbs. Then grate the cheese on a fine grater and also cover the scrambled eggs with it. Let the dish simmer for a couple more minutes and your breakfast is ready!
Посыпьте полуготовые яйца мелко нашинкованной зеленью. Затем натрите сыр на мелкой терке и тоже покройте им яичницу. Дайте блюду потомиться еще пару минут и ваш завтрак готов!
Serve the scrambled eggs with a couple of slices of white bread. You can serve delicious sauces with this breakfast. Bon appetit!
Подайте яичницу с парой кусочков белого хлеба. К такому завтраку можно подать вкусные соусы. Приятного аппетита!