Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation.
Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления.
Finely chop the onion.
Мелко порежьте лук.
Break an egg into a deep container, add salt, pepper and flour, mix.
В глубокую емкость разбейте яйцо, добавьте в него соль, перец и муку, перемешайте.
Spread the onions over the surface of the bread and spread the egg and flour mixture.
Разложите лук по поверхности хлеба и распределите смесь из яйца и муки.
Over medium heat, first fry the side with the filling until golden brown, then turn it over, also add the onion with the egg-flour mixture and fry until golden brown.
Обжарьте на среднем огне сначала сторону с начинкой до румяной корочки, затем переверните, так же выложите лук с яично-мучной смесью и жарьте до румянца.
Place sandwiches on paper towels or napkins to drain excess fat.
Выложите бутерброды на бумажные полотенца или салфетки, чтобы стек лишний жир.
You can decorate sandwiches with finely chopped herbs or a beautiful sprig of parsley or cilantro. Bon appetit!
Украсить бутерброды можно мелко нарезанной зеленью или красивой веточкой петрушки или кинзы. Приятного аппетита!