Preheat the oven to 180-200°C. Wash the eggs under running water, cover the raisins with hot water. Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation.
Разогрейте духовку до температуры 180-200°С. Яйца помойте под проточной водой, изюм залейте горячей водой. Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления.
Break the eggs into a deep container and beat until fluffy. Add milk, stir.
Разбейте яйца в глубокую емкость, взбейте до пышности. Добавьте молоко, перемешайте.
Mix cottage cheese with semolina. Take a baking dish, grease it with butter, spread the cottage cheese over it and raisins on top.
Творог смешайте с манкой. Возьмите форму для запекания, смажьте сливочным маслом, распределите по ней творог и поверх изюм.
Pour milk and egg on top of the cottage cheese, spread vanilla sugar evenly over the entire surface and place the mold in a preheated oven for 40-45 minutes. Let the finished casserole cool slightly and serve.
Залейте молоко с яйцом сверху на творог, распределите равномерно по всей поверхности ванильный сахар и отправьте форму в разогретую духовку на 40-45 минут. Готовой запеканке дайте немного остыть и подавайте к столу.
Any berries can be used as decoration. They will not only decorate the serving, but also complement the taste of the dish.
В качестве украшения можно использовать любые ягоды. Они не только украсят подачу, но и дополнят вкус блюда.