Wash the tomato, herbs and prepare the remaining ingredients in the required quantity. Preheat the oven to 180 degrees.
Помойте помидор, зелень и подготовьте остальные ингредиенты в нужном количестве. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Cut off the tops of the baguette and divide it into two parts. Make deep cuts in each half without cutting the baguette completely. You need to make sure that you get “pockets” for the filling.
Отрежьте «горбушки» у багета и разделите его на две части. В каждой половинке сделайте глубокие надрезы, не разрезая багет полностью. Нужно сделать так, чтобы получились «кармашки» для начинки.
Grease the pockets with butter. Cut the sausage and tomatoes as shown in the photo and fill the slits with them. Place the filled baguettes in the oven preheated to 180 degrees.
Смажьте «кармашки» сливочным маслом. Порежьте колбасу и помидоры, как на фото, и заполните ими разрезы. Отправьте багеты с начинкой в духовку, разогретую до 180 градусов.
Bake the baguettes until golden brown. While they are waiting in the oven, finely chop the onion. Remove the baguettes and serve, garnished with herbs and cherry tomato halves.
Запекайте багеты до золотистой корочки. Пока они будут ждать своего часа в духовке, мелко нашинкуйте лук. Достаньте багеты и подайте к столу, украсив зеленью и половинками помидоров черри.
Of course, you can serve these sandwiches with juice or homemade lemonade. If you are planning an alcoholic party, then it is best to offer beer or white semi-dry wine with this dish. Believe me, your guests will be delighted!
Разумеется, вы можете подать эти бутерброды с соком или домашним лимонадом. Если же у вас намечается алкогольная вечеринка, то лучше всего предложить к этому блюду пиво или белое полусухое вино. Поверьте, гости будут в восторге!