Prepare all the ingredients in advance and wash the banana.
Подготовьте заранее все ингредиенты, помойте банан.
Pour milk over the oatmeal and add one egg. Mix everything well.
Залейте овсянку молоком и добавьте одно яйцо. Все хорошо перемешайте.
Cut both bananas into slices. Remember one with a fork and add to the mixture of oatmeal and milk, leave the second for decoration of the dish.
Нарежьте оба банана на кружочки. Один помните вилкой и добавьте в массу из овсянки и молока, второй оставьте для декора блюда.
Pour the oatmeal mixture with egg and banana into a well-heated frying pan with a small amount of oil.
На хорошо разогретую сковороду с небольшим количеством масла вылейте массу из овсянки с яйцом и бананом.
Fry the oatmeal pancake over low heat for 2-3 minutes on each side.
Обжарьте овсяноблин на небольшом огне по 2-3 минуты с каждой стороны.
Carefully transfer the finished pancake to a plate and fold it in half. Add jam, sour cream and banana pieces to taste.
Готовый блин аккуратно переложите на блюдо, сложите пополам. Добавьте по вкусу джем, сметану и кусочки банана.
When serving oatmeal pancakes, use all kinds of toppings. It can also be greased with peanut butter and sprinkled with chopped dark chocolate. Decorate the plate with fruits or berries. You can also use mint or lemon balm leaves for decoration.
При подаче овсяноблина используйте всевозможные топпинги. Его также можно смазать арахисовой пастой, посыпать измельченным горьким шоколадом. Украсьте тарелку фруктами или ягодами. Для декора также можно использовать листочки мяты или мелиссы.