Wash all vegetables with cold running water. Peel the carrots, peel the onions and garlic.
Вымойте все овощи холодной проточной водой. Морковь очистите от кожицы, лук и чеснок – от шелухи.
Cut the potatoes, carrots and zucchini into cubes, the onion into half rings, finely chop or grate the garlic. Heat a thick-bottomed pan over medium heat with a little oil, add the onion and fry until half cooked.
Нарежьте картофель, морковь и кабачок кубиками, лук – полукольцами, чеснок мелко порубите или натрите на терке. Разогрейте на среднем огне кастрюлю с толстым дном с небольшим добавлением масла, выложите лук и обжаривайте до полуготовности.
Add the rest of the vegetables and sauté until half cooked.
Добавьте остальные овощи и пассеруйте их до полуготовности.
Fill the vegetables with water until it completely covers them. Cook until vegetables are soft.
Залейте овощи водой, чтобы она полностью покрывала их. Варите до мягкости овощей.
Pour cream into a saucepan and place on the stove. Heat until the cream begins to simmer, but do not bring to a boil.
В сотейник налейте сливки и поставьте на плиту. Грейте, пока сливки не начнут закипать, но не доводите до кипения.
Puree the vegetables and broth with a blender until smooth. This is an important point, because if there are pieces of vegetables in the soup, this can spoil the impression of the dish.
Овощи вместе с бульоном пробейте блендером до однородной массы. Это важный момент, потому что если в супе будут попадаться кусочки овощей – это может испортить впечатление о блюде.
Add cream, salt and ground pepper and mix thoroughly. The dish is ready!
Добавьте сливки, соль и молотый перец и тщательно перемешайте. Блюдо готово!
Garnish the soup with a handful of chopped herbs, a leaf of parsley or cilantro. Bon appetit!
Украсьте суп горсткой нашинкованной зелени, листочком петрушки или кинзы. Приятного аппетита!