Preheat the oven to 200 degrees. Wash vegetables and chicken under running water. Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation.
Поставьте разогреваться духовку до 200 градусов. Овощи и курицу помойте под проточной водой. Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления.
Pound the chicken fillet using a meat mallet.
Отбейте куриное филе с помощью кулинарного молотка.
Grate the potatoes on a coarse grater and the cheese on a fine grater.
Потрите картофель на крупной терке, а сыр на мелкой.
Cut the champignons and onions into small cubes.
Порежьте мелким кубиком шампиньоны и репчатый лук.
Cut the tomato into slices.
Помидор порежьте кружочками.
If necessary, grease the baking dish with vegetable oil. Place the beaten chicken fillet on the bottom of the pan, salt and pepper to taste.
При необходимости смажьте форму для запекания растительным маслом. На дно формы выложите отбитое куриное филе, посолите, поперчите по вкусу.
Place mushrooms and onions on top.
Поверх выложите шампиньоны и лук.
Place the next layer of tomato slices and sprinkle with grated potatoes.
Следующим слоем выложите кружочки помидора и посыпьте натертым картофелем.
Spread the final layer evenly with sour cream and place in an oven preheated to 200 degrees for 35 minutes.
Завершающим слоем выложите равномерно сметану и отправьте в заранее разогретую до 200 градусов духовку на 35 минут.
Remove the finished chicken from the oven, sprinkle with cheese and return to the oven for 5-7 minutes until the cheese melts and is slightly baked. The dish is ready, you can serve it!
Готовую курицу достаньте из духовки, посыпьте сыром и снова отправьте в духовку на 5-7 минут,чтобы сыр расплавился и слегка запекся. Блюдо готово, можно подавать к столу!
Serve the finished chicken with your favorite sauce and chopped fresh green onions. Bon appetit!
Готовую курицу подавайте с любимым соусом и нашинкованным свежим зеленым луком. Приятного аппетита!