Rinse the meat and eggs well under running water. Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation.
Под проточной водой хорошо промойте мясо и яйца. Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления.
Cut the meat into steaks and pound them with a meat mallet.
Нарежьте мясо на стейки и отбейте их кулинарным молотком.
Take a deep container, break eggs into it, add garlic, salt, pepper to taste and beat with a whisk or fork.
Возьмите глубокую емкость, разбейте в нее яйца, добавьте чеснок, соль, перец по вкусу и взбейте с помощью венчика или вилки.
Dip the chops in flour, dip in the egg and fry in a hot frying pan. Fry on both sides for 3-4 minutes until the meat is cooked and golden brown.
Обваляйте отбивные в муке, обмакните в яйце и отправьте жариться на раскаленную сковороду. Обжаривайте с обеих сторон по 3-4 минуты до готовности мяса и образования золотистой корочки.
Use fresh vegetables to serve. Meat with vegetables is always a win-win dinner option. Bon appetit!
Используйте свежие овощи для подачи. Мясо с овощами – всегда беспроигрышный вариант ужина. Приятного аппетита!